Auto huren - Online klant worden

Online klant worden

Gebruik het registratieformulier op het klantenportaal, of onze app op uw smartphone om u online aan te melden bij TrexCar. Na controle van uw gegevens door onze afdeling acceptatie wordt uw aanvraag verwerkt. Het is mogelijk dat wij per huur een vooruitbetaling vragen. U kunt vervolgens bij ieder TrexCar punt een auto gebruiken. Om lid te worden betaalt u eenmalig € 25,00 inclusief btw inschrijfkosten en een borg van € 100,00. Voor deze bedragen ontvangt u een betaalverzoek per email. Dit kunt u voldoen met iDeal of via de bunq app.

Wanneer u uw gegevens ontvangen heeft, kunt u de auto’s gaan gebruiken. Reserveer het uitgiftepunt van de auto die u wilt op het tijdstip dat u wilt via het internet of de telefoon. U krijgt van ons een bevestiging per email. Hierin staan de locatie, tijd, voertuig en en de pincode voor deze reservering vermeld.

U gaat naar de auto en opent hem met behulp van onze app op uw smartphone. De auto gaat dan binnen een minuut open. In de auto haalt u de terminal uit het dashboardkastje en tikt binnen 3 minuten uw pincode (uit de reserveringsbevestiging) in. Nu kunt u de sleutel met zwart/witte sleutelhanger uit de terminal halen en daarmee de auto starten en wegrijden.

U kunt nu naar uw bestemming(en) en terug rijden. Als u tussendoor parkeert, dan sluit en opent u de auto met de sleutel. Als u benzine nodig heeft, dan tankt u met de bijgeleverde tankpas.

Terug op het uitgiftepunt parkeert u de auto op zijn vaste parkeerplaats en stopt de zwart/witte sleutelhanger met sleutel terug in de terminal. Daarna stapt u uit, doet de deur dicht en sluit de reservering af met de button "Reservering afronden" in de app op uw smartphone. De deur zal binnen een minuut sluiten.