PrivateShare is Winst!

TrexCar verhuurt uw auto - u verdient vanuit uw luie stoel!

Thom, Dave, Edo, Jochem en Hemmie van "TrexCar" hebben lang zitten puzzelen over wie er met PrivateShare mee doet aan het opbouwen van TrexCar, het straks grootste professionele deelautobedrijf van Nederland! Niet zelf verhuren maar laten verhuren door de kenners van het deelauto-vak. Niet op een onverantwoorde amateuristische manier zelf bezig zijn, tijd vrijmaken en wachten tot iemand de auto komt huren, in de regen om de auto heen lopen om schades te noteren, uw auto komt niet meer terug, uw auto is betrokken geraakt bij een schuldig ongeval en als laatste voorbeeld komt de huurder de auto op tijd terugbrengen. Bij ons kent iedereen het klappen van de zweep. Uw auto wordt 24/7 volledig geautomatiseerd begeleid door ons TrexCar Online Centre: (helpdesk) verhuurd.

Ons uitgangspunt is dat de CarOwner minimaal de autokosten terug verdient en dus privé gratis rijdt. Wilt u direct een significante bijdrage leveren aan het milieu sluit u zich aan bij TrexCar.
Op basis van optimale beschikbaarheid is de omzet al snel minimaal € 100,00 inclusief BTW per maand. Er zal voor u een omzetprognose worden gemaakt gebaseerd op 20 jaar kennis en ervaring in autodelen. TrexCar vraagt geen commissie - , provisie - of bemiddelingsvergoeding.

Laten we helder en duidelijk zijn, u betaalt voor PrivateShare een hoger bedrag dan voor PrivateLease. Het is eigenlijk appels met peren vergelijken. Bij PrivateShare kiest u voor de "Turn Key" geleverde diensten van TrexCar. Buiten de operationele werkzaamheden hoeft u voor de rest niets te doen, u bent als het ware een "investeerder" die geld wilt verdienen. Met name de kwaliteit van uw operationele dienstverlening maakt het verschil tussen deelautobedrijven.

Uw met plezier uitgevoerde werkzaamheden worden beoordeeld door de huurders van uw auto. Een onafhankelijk bureau zal metingen verrichten op basis van reviews (klant mening).Hoe beter de beoordeling is, hoe hoger uw beloning kan uitvallen. Kwaliteit betaalt zich ook uit met meer terugkerende klanten.
Als kers op de taart maakt u kans om "CarOwner van het jaar" te worden waarmee u € 5000 inclusief BTW verdient.

PrivateShare - Wat zijn CarOwner's werkzaamheden?

De CarOwner is verantwoordelijk voor zijn eigen auto.
De standaard taken zijn voornamelijk operationeel zoals het periodiek controleren van de de auto. De auto dient schoon te zijn van binnen en van buiten maar ook het oliepeil en de koelvloeistof checken behoren tot de weinige taken van de CarOwner.

De auto dient op zijn eigen vaste parkeerplaats te staan. Uiteraard verzorgt TrexCar de aanvraag van een eventuele parkeervergunning op naam van TrexCar. De kosten van de parkeervergunning zullen door berekend worden aan de CarOwner.

Om de omzet te verhogen op uw auto kunt u meedoen aan promotionele activiteiten zoals het flyeren, deelnemen aan lokale events ( braderie of anders), werven van huurders of u introduceert nieuwe CarOwners.

PrivateShare - CarOwner's verzekering

Uw auto wordt door de BoveMij verzekerd voor zowel privé gebruik als verhuur. Het grote voordeel is dat deze verzekering op jaarbasis wordt aangeboden. Geen verzekering dus die elke keer als uw auto verhuurd wordt moet worden aangevraagd. Hierin is de Bovemij uniek, het brengt in ieder geval voor u extra premievoordeel.

U heeft geen eigen risico. TrexCar verzorgt bij schade de afhandeling. U bent in goede handen met TrexCar. Wij ontzorgen u volledig.

Wat is inbegrepen:

  • All – risk autoverzekering
  • 24/7 Pechhulp
  • Lokale ondersteuning

No claim bescherming
Schade aan de auto veroorzaakt door de huurder heeft geen invloed op uw eigen no-claim.

Huurder

Voor de huurder is het optioneel om een extra inzittende verzekering af te sluiten. De passagiers zijn dan altijd goed verzekerd.

PrivateShare - CarOwner groeimodel

U kunt promotionele activiteiten ontplooien, zoals het flyeren, deelnemen aan lokale events ( braderie of anders), werven van huurders of u introduceert nieuwe CarOwners. Naast het vergroten van de omzet op de eigen auto middels actieve deelname zijn er nog meer mogelijkheden om te kunnen groeien binnen TrexCar met het CarOwnership. U kunt namelijk ook meerdere eigen auto's inzetten. U wordt dan wel een echte ondernemer. In het professionaliseren wordt u bijgestaan met ondersteuning en advies.