Auto huren - Registreer bij de Ford dealer

Lukt het registreren u niet met een mobiel, tablet of computer, dan is dit de oplossing.
Ga naar een aangesloten Ford dealer en meldt u hier aan via de TrexCar aanmeldzuil. Hiervoor dient u mee te nemen:

  1. Uw paspoort of identiteitskaart
  2. Uw rijbewijs
  3. Uw bankpas (voor het pinnen van de € 25,00 eenmalige inschrijfkosten en de borg € 100,00)
  4. Uw mobiele telefoon (voor het ontvangen van de pincode en openen van het voertuig)

Om uw bankgegevens te controleren hebben wij ook een bankafschrift of schermafdruk van uw online bankieren nodig. Deze kunt u inleveren bij ons hoofdkantoor in Amsterdam Zuidoost, aan ons e-mailen of uploaden na inschrijving bij de terminal.

Uw gegevens worden geverifieerd door een extern bureau. Na de verificatie van uw gegevens kunt u in de auto stappen.

In het volgende overzicht kunt u zien welke Ford dealers beschikken over een TrexCar aanmeldzuil:

https://i2.wp.com/www.trexcar.nl/wp-content/uploads/2017/06/Ford-dealers.png?w=1170

* Vanwege een nieuw en nog volledig te integreren reserveringssysteem is het tijdelijk niet mogelijk om u bij alle Ford dealers aan te melden.

Wanneer na uw registratie bij de TrexCar aanmeldzuil uw gegevens zijn gecontroleerd en goedgekeurd kunt u de auto’s gaan gebruiken. U kunt dan beschikken over de auto’s die dan voorradig zijn.

U gaat naar de auto en opent hem met behulp van de app op uw smartphone. In de auto haalt u de terminal uit het dashboardkastje en tikt binnen 3 minuten uw pincode in. Nu kunt u de sleutel met zwart/witte sleutelhanger uit de terminal halen en daarmee de auto starten en wegrijden.

U kunt nu naar uw bestemming(en) en terug rijden. Als u tussendoor parkeert, dan sluit en opent u de auto met de sleutel. Als u benzine nodig heeft, dan tankt u met de bijgeleverde tankpas.

Terug op het uitgiftepunt parkeert u de auto op zijn vaste parkeerplaats en stopt de zwart/witte sleutelhanger met sleutel terug in de terminal. Daarna stapt u uit, doet de deur dicht en rondt de reservering af met behulp van de button "Reservering afronden" in de app op uw smartphone.